Pravila privatnosti

O nama

Internet stranica na domeni https://ordinacija-prgin.com, vlasništvo su Ordincije dentalne medicine Nataša Prgin, dr.dent.med.
OIB: 17235425630

Vaša privatnost

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti, a korištenjem ove Web stranice i/ili naših usluga dajete suglasnost da se vaši osobni podaci obrade na način koji je opisan u ovim Pravilima privatnosti.

Kolačići

Kolačići (tzv. cookies) su minijaturne datoteke koje se pohranjuju na računalo ili mobilni uređaj kada posjetimo neku web stranicu. Kolačići dozvoljavaju web stranici da “zapamti” aktivnosti ili postavke posjetitelja iz prethodnih posjeta, kako bi ih pri sljedećoj posjeti mogla automatski primijeniti. Na taj način web stranica već “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Kolačići se najčešće koriste za pamćenje specifičnih preferencija korisnika, za pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, za skupljanje analitičkih podataka ili za promotivne kampanje.

Obavještavamo vas da pri posjeti našoj web-stranici dajete ili uskraćujete privolu za upotrebu kolačića.

Podaci koje prikupljamo

Ispunite li konakt obrazac na web stranici https://ordinacija-prgin.com, vaša email adresa koristit će se samo u svrhe obrade vašeg zahtjeva za pregledom, te se neće predavati trećim stranama.

Web stranica https://ordinacija-prgin.com i automatski prikuplja informacije o vama putemkolačića ili drugih alata za sesije. Na primjer Vašu IP adresu, povijest pretraživanja i tako dalje. Ove informacije se koriste zbog poboljšanja korisničkog iskustva.

Kolačiće imate pravo i odbiti, više o tome kako ih možete prilagoditi te njima upravljati pročitajte ovdje:
http://www.youronlinechoices.eu/

Kontakt 

Imate li pitanja u vezi pravila privatnosti, pošaljite nam upit na: ntprgin@gmail.com